Serviceavtal för hemsidor och företag

Prisvärda serviceavtal för hemsidor, Wordpress och webbrelaterat innehåll. Vi håller koll på hemsidan och e-posten så att allt fungerar som det ska!

Med vår tjänst Support och Underhåll kan ni fokusera helt på er affärsverksamhet utan att behöva tänka på underhåll och support av hemsidan.
Serviceavtal-webmaster-for-hemsidor-foretag-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg
Vi-har-flera-Wordpress-utbildningar-och-kurser-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Serviceavtal för hemsidor

Strul med hemsidan? Vi hjälper till!

Vi erbjuder support och underhåll av din hemsida. För att minska risken för intrång och hackning av er hemsida är det viktigt att hålla den säker och uppdaterad.

Vi arbetar med individuella, skräddarsydda supportavtal för varje kund. Det innebär att vi anpassar oss efter dina behov och finns på plats att hjälpa dig när du behöver vår expertis. Du som tecknar supportavtal med oss kommer även att få en prioriterad köplats i vårt supportsystem, så att vi kan hjälpa dig med dina problem så snabbt som möjligt.

Serviceavtal för hemsidor

Support och Underhåll

Underhåll… av vadå?

Det kan kännas märkligt att en hemsida skulle behöva underhåll. Vare sig du har en befintlig hemsida eller beställer en av oss så bör den regelbundet ses efter. Men vad är det då som ska underhållas? Jo, ofta handlar det om så kallade plug-ins som ska uppdateras för att hemsidan ska hållas säker, snabb och funktionell.

Vår kunskap – din trygghet

Något med hemsidan som strular? Svårt att lägga upp bilder eller ser något kanske konstigt ut? Ring oss! Vi kan svara på det mesta som har att göra med din hemsida. Även om du inte upplever några problem kan teknikens under ibland få en på dåligt humör. Då kan det kännas tryggt att ha någon att ringa som hjälper en!

Kostnader

Hör av dig till oss och berätta om din situation. Alla uppdrag vi får är unika och inget är det andra likt. Vi pratar gladeligen igenom dina utmaningar och kommer med förslag på hur det kan lösas! Ofta fungerar en månadsplan bra där du betalar en kostnad varje månad, priset grundas på omfattningen av dina utmaningar och hur ofta vi uppskattas få hjälpa till.

Varmt välkommen att kontakta oss!
Vad vi gör

Vi utvecklar och designar webbplatser som ser bra ut, fungerar, engagerar och gynnar er affär. Gärna med WordPress som grund. Vi hjälper till med allt från datainsamling, strategi, design, teknisk utveckling, produktion, sjösättning, optimering, säkerhet, löpande support och drift.

Hemsida-med-WordPress-for-foretag-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Hemsidor

WordPress för företag

Sokmotoroptimering-SEO-Analys-Optimering-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Sokmotoroptimering

SEO-Analys-Optimering

Annonsering-via-Google-Adwords-optimerade-annonser-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Annonsering

Google-Adwords

WordPress-utbildningar-och-kurser-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Utbildningar

WordPress Utbildningar

Serviceavtal-webmaster-for-hemsidor-foretag-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Serviceavtal

Personlig webmaster

about
För ett första förutsättningslöst telefon- eller videomöte

Kontakta oss

på Net-Design för att ta reda på vad vi kan göra för ditt företag, för att synas bättre på webben! Vi är en webbyrå som erbjuder flera digitala tjänster som alla kan förbättra din verksamhets digitala närvaro på olika vis, och alla fungerar på ett sätt där de kompletterar varandra.