WordPress utbildningar & datorkurser i Tidaholm Skaraborg

Vi har flera Wordpress-utbildningar och kurser för företag. Oavsett om du är nybörjare eller proffs. Utbilda din webbansvariga på ditt företag med oss!

En datakurs för nybörjare/pensionärer handlar om att lära sig grundläggande datorkunskap. Kort och gott hur en dator fungerar och hur man använder den.
WordPress-utbildningar-och-kurser-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg
Vi-har-flera-Wordpress-utbildningar-och-kurser-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

WordPress utbildningar & kurser

Behöver du och ditt företag en utbildning i WordPress? Inga problem! Vi har flera olika paket och kurser som passar de flesta.Om du är nybörjare inom WordPress så har vi utbildningar och kurser som passar dig.Är du webbansvarig på ett företag och vill lära dig hur du uppdaterar er WordPress hemsida? Då är denna kurs perfekt för dig.

Datakurs för nybörjare

Kurs i WordPress

Kurs i WordPress i Tidaholm Skaraborg

Lär dig hantera & förstå WordPress hemsidor

Har du önskat att du kunde hantera din hemsida bättre för att spara tid och pengar? Kanske vill du börja bygga ett par enkla hemsidor själv för att komma igång med projekt? Då är du välkommen att gå vår WordPress kurs. Inte nog med att WordPress är det största och mest populära innehållshanteringssystemet för webben idag. Det är också ett av de mest flexibla och anpassningsbara verktygen på marknaden.

Lär dig bygga en enkel hemsida själv i WordPress

WordPress är ett otroligt flexibelt CMS vilket möjliggör att du kan få till mycket funktioner och valmöjligheter. Men för att få ut det mesta av WordPress och kunna bygga en enkel hemsida själv behöver du känna till genvägarna och alla viktiga hacks.

Tricks & shortcuts!

I vår utbildning inom WordPress lär du dig en rad hemliga tricks som får dig att behärska och hantera dina webbsidor snabbt och effektivt.

Vad kommer jag kunna lära mig under denna WordPress kurs?

  • Du får en god förståelse för WordPress olika beståndsdelar
  • Du får en god förståelse för att kunna skapa innehåll, inlägg och sidor på egen hand i WordPress
  • Du lär dig hur alla ytor i WordPress hänger ihop, t.ex. struktur, layout, widgets och menyer
  • Du lär dig allt om tillägg – såsom när man ska använda plugins och inte, vilka tillägg i WordPress som är ett måste att ha år 2022
  • Du får en god förståelse för bild och media-hantering i WordPress, viktiga funktioner i systemet såsom roller, import/export, profilinformation osv.
  • Du får fördjupa dig i verktyg för att kunna bygga och designa en hemsida utan kod-kunskap
  • Du lär dig avancerad kunskap om teman och hur man använder WordPress teman på rätt sätt

Vill du lära dig WordPress?

Kontakta oss nedan så hör vi av oss så snart som möjligt.

Datakurs för nybörjare & pensionärer i Tidaholm

Vår datakurs handlar om att lära sig grundläggande datorkunskap.

I dagens digitaliserade samhälle förutsätts det i princip att man kan hantera en dator, surfplatta och mobil. På våra nybörjarkurser i data får du lära dig grunderna i att hantera en dator. Du lär dig hantera mus och tangentbord. Du lär dig att skriva på datorn genom att använda ett ordbehandlingsprogram, till exempel Word.

Våra grundkurser i data lär dig också att surfa på internet och tips och trix om hur du kan söka efter information. Våra datakurser för nybörjare vänder sig till dig som inte har någon, eller väldigt lite, erfarenhet av att använda en dator i vardagen. En ”datakunskap grundkurs” gör susen för dig som är nybörjare när det gäller att hantera en dator. När du har genomgått nybörjarkurser finns det även fortsättningskurser för dig som vill fortsätta att utveckla dina kunskaper.

Så går våra kurser i data för nybörjare till

Våra nybörjarkurser i data handlar om att ge dig som nybörjare en förståelse för hur man arbetar med en dator. Vi erbjuder både lärarledda studier och även enskild undervisning. Det handlar om att lära sig att utnyttja sin elektroniska utrustning utan krångel. Vi kan till exempel skräddarsy kurser för att lära sig mer om både dator, telefoner, surfplattor och hur du använder sociala medier.

Motverka digitalt utanförskap

Ibland kan ny teknik verka skrämmande och det kan kännas som en stor tröskel att komma igång. Genom att gå en kurs blir det lättare att få hjälp med att ta första steget. Vi sätter individen i centrum och våra kursledare arbetar alltid med utgångspunkten att du som deltagare ska känna trygghet i ditt lärande.

Kurs i mobil och surfplatta

Dagens smarta mobiler och surfplattor kan idag användas till så mycket mer än att bara ringa med och skicka sms. De är användbara både till nytta och nöje. Med hjälp av mobilen kan du idag betala räkningar, köpa biljetter till buss och bio, se vad det blir för väder, se på film, handla på ICA, boka restaurangbesök och mycket mer.

Kurser i sociala medier

Lär dig att använda de vanligaste sociala medierna. Genom att använda till exempel Facebook och Instagram kan du få kontakt och hålla kontakten med både nya och gamla vänner. På våra nybörjarkurser får du lära dig att ladda hem apparna för olika sociala medier och kunskaper i hur man använder dem.

Privatundervisning för en person

Vill du fokusera på dina särskilda behov när du lär dig de grundläggande funktionerna i din dator samt att hantera filer och mappar? Privatundervisningen för en person är specialanpassad efter dina specifika behov och du får en handledare som fokuserar 100% på dig.

Nyfiken?

Kom i kontakt med oss genom att fylla i kontaktformuläret, vi ser fram emot att höra från dig!

Vad vi gör

Vi utvecklar och designar webbplatser som ser bra ut, fungerar, engagerar och gynnar er affär. Gärna med WordPress som grund. Vi hjälper till med allt från datainsamling, strategi, design, teknisk utveckling, produktion, sjösättning, optimering, säkerhet, löpande support och drift.

Hemsida-med-WordPress-for-foretag-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Hemsidor

WordPress för företag

Sokmotoroptimering-SEO-Analys-Optimering-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Sokmotoroptimering

SEO-Analys-Optimering

Annonsering-via-Google-Adwords-optimerade-annonser-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Annonsering

Google-Adwords

WordPress-utbildningar-och-kurser-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Utbildningar

WordPress Utbildningar

Serviceavtal-webmaster-for-hemsidor-foretag-webbyra-Net-Design-Tidaholm-Skaraborg

Serviceavtal

Personlig webmaster

about
Lär dig använda dator och internet på ett enkelt och säkert sätt.

Boka ett intro möte med oss så berättar vi mer om vår WordPress kurs.

Kontakta oss så hör vi av oss så snart som möjligt